500₺ Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Ücretsiz Xml Bayilikl 500₺ Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Ücretsiz Xml Bayilikl 500₺ Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Ücretsiz Xml Bayilikl 500₺ Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Ücretsiz Xml Bayilikl

Nessiworld LEGO DUPLO Kurtarma İtfaiye Kamyonu 10969

WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER
Gelişmiş XML DesteğiSorunsuz listeleme özelliği
Güvenli Alışveriş256bit SSL Sertifikası ile koruma
Güncel ÜrünlerGüncel Ürün Seçenekleri
LEGO DUPLO Kurtarma İtfaiye Kamyonu 10969

LEGO DUPLO oyuncakları açık uçlu eğlence, kendini ifade ve neşeli keşifleri küçük çocukların ellerine verirken, anne babalar da değerli gelişimsel anları onlarla paylaşabilir.

Bir kedi, yüksek bir ağacın tepesinde mahsur kalmış!

İtfaiye kamyonu, yanan ışıkları ve çalan sireniyle acilen olay yerine gidiyor. Çocuğunuz, kamyonun kolunu itip çevirerek merdiveni uzatabilir ve sepeti döndürebilir. Zavallı kedicik yine de yerinden kıpırdamazsa aşağı inmesini teşvik edecek lezzetli ödüller var. O da işe yaramazsa hortumu çıkarma zamanı!

Özelliklerle dolu itfaiye kamyonu

LEGO DUPLO Kurtarma İtfaiye Kamyonu (10969), minik itfaiyecilerin hayal güçlerini harekete geçirir ve temel becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.

Orijinal detaylar

 Bu sette bir itfaiyeci ve bir kedi LEGO DUPLO figürleri, ayrıca inşa edilebilen bir ağaç, ışıkları yanıp sönen ve sireni çalan (piller dahildir) çok fonksiyonlu bir itfaiye kamyonu bulunur.

Gelişimsel rol oyunu  

Çocuklar, hayal gücüne dayalı itfaiye kamyonu kurtarma hikayelerini oynarken ince motor becerileri ve duygusal farkındalıkları gelişir.

Bütün çocuklar itfaiye kamyonlarını sever, değil mi? Bu yapım ve oyun seti, havalı araçları ve hayvanların bakımını yapmayı seven okul öncesi yaştaki çocuklar içindir.

Oyun setine dayalı eğlenceli bir resimli hikaye, çocukları yaratıcı model yapımı ve hayal gücüne dayalı oyunlarla tanıştırmanın harika bir yoludur.

Oyunla öğrenme

Tüm LEGO DUPLO setleri, meraklı miniklere hayatta BÜYÜK bir başlangıç vermek için ilgi çekici hikayeler, göz alıcı renkler, çeşitli karakterler ve büyüleyici detaylarla uzmanlarca tasarlanmıştır.

Parça Sayısı: 21

 


Yaş Grubu : 2+ Yaş
Barkodu: 5702017153650
Item No : LED10969
Kutu Ölçüleri : 29,5 x 27,5 x 10,5 cm.
Desi Değeri: 3
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 18:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Ve ertesi gün teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 18:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
Benzer Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...