500₺ Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Ücretsiz Xml Bayilikl 500₺ Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Ücretsiz Xml Bayilikl 500₺ Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Ücretsiz Xml Bayilikl 500₺ Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Ücretsiz Xml Bayilikl

Nessiworld LEGO Duplo Disney Mickey ve Minnie Doğum Günü Treni 10941

WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER
Gelişmiş XML DesteğiSorunsuz listeleme özelliği
Güvenli Alışveriş256bit SSL Sertifikası ile koruma
Güncel ÜrünlerGüncel Ürün Seçenekleri
LEGO DUPLO Disney Mickey ve Minnie Doğum Günü Treni 10941

LEGO® DUPLO® ǀ Disney Mickey ve Minnie Doğum Günü Treni (10941), okul öncesi çocuklara yönelik gelişimsel aktivitelerle, hayal gücüne dayalı oyunlarla ve Disney büyüsüyle dolu muhteşem bir yapım setidir!

Bu güzel LEGO® DUPLO® ǀ Disney Mickey ve Minnie Doğum Günü Treni (10941) ile çocuğunuzun doğum gününü kutlayın. Gelişimsel aktiviteler ve Disney karakterleriyle dolu bu güzel yapım seti, okul öncesi yaştaki çocukları sayılar, yaratıcı yapım ve Disney büyüsüyle tanıştırmanın mükemmel yolu!

Küçük zihinler için oyunla öğrenme
Çocuklar Disney Mickey Fare, Minnie Fare ve Pluto ile birlikte doğum günü trenini sürerken durup üzerindeki aktivitelerle oynayabilir. Bu renkli yapım seti, çocuklar treni birleştirirken ve numaralı yapım parçalarını dizerken ince motor becerilerini geliştirir; vagonları süslerken yaratıcılığı teşvik eder ve sevimli Disney karakterleriyle oynarken sosyal becerileri geliştirir.

Tanınmış Disney karakterleriyle becerileri geliştirin
Tüm LEGO DUPLO │ Disney yapım setleri, anne babaların ve küçük çocukların sınırsız oyunları ve değerli gelişimsel aşamaları paylaşabilmesi için hayal gücüne dayalı özelliklerle ve simgeleşmiş karakterlerle uzman bir şekilde tasarlanmıştır.

Yaş    :    2+
Parça Sayısı    :    22
 

 

Yaş Grubu : 2+ Yaş
Barkodu: 5702016911404
Item No : LED10941
Desi Değeri: 1
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 18:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Ve ertesi gün teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 18:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
Benzer Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...